L’embassament del Bosquet de Moixent pateix desperfectes pel temporal

0
1579
Vegetación - bioma
Imatge de l'estat dels desperfectes al Bosquet de Moixent.

Els danys no han afectat aspectes constructius originaris de la infraestructura del segle XVIII, i s’han concentrat en les parts reparades després de la DANA de 2019

L’embassament del Bosquet de Moixent, infraestructura que data del segle XVIII, ha patit desperfectes amb el temporal que aquestos dies ha afectat les comarques valencianes. Des de l’Ajuntament de Moixent s’ha explicat que els danys s’han produït en l’entorn de l’embassament i no han afectat aspectes constructius originaris, encara que «sí que preocupen donada l’afectació que ha esdevingut», apunten des del consistori.

Els desperfectes s’han produït especialment sobre una de les actuacions que es van dur a terme per part de la Conselleria d’Agricultura com a conseqüència de la DANA de setembre del 2019, consistent en la construcció d’una escullera per l’estabilització i farcit dels terrenys al dic de terra de l’embassament.

Per poder analitzar quines han pogut ser les causes que han motivat el despreniment d’una part d’escullera al tram superior, aquesta setmana està prevista la visita dels tècnics encarregats d’aquesta obra, tant des de la Conselleria d’Agricultura com de l’empresa constructora Tragsa.

L’Ajuntament de Moixent ha volgut destacar que les altres actuacions que es van produir per part de les obres d’emergència al Bosquet «han donat una resposta correcta tenint en compte que l’embassament ja es troba al límit de la seua capacitat».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí