L’Eliana torna a sortejar l’ús dels horts socials Mandor Canonge

0
2861
L'Eliana
Horts socials Mandor Canonge.

L’ajuntament de l’Eliana ha obert el procediment, un any més, per a adjudicar mitjançant sorteig les autoritzacions per a l’aprofitament dels horts d’oci i ús social de Mandor Canonge.

Un total de vuit parcel·les, segons fonts municipals, que sumen 609 metres quadrats i que oscil·len entre els 65 i els 84 metres quadrats cadascuna, amb les quals el consistori «busca des de 2010 fomentar l’agricultura ecològica d’autoconsum, com a via per a revaloritzar l’espai públic i donar resposta a una àmplia demanda social».

Els veïns i les veïnes interessades a participar podran presentar la instància de sol·licitud fins al pròxim 17 d’octubre a l’Ajuntament. Tindran prioritat les persones jubilades o en situació d’incapacitat, persones amb discapacitat i persones desocupades.

La regidora de Medi Ambient, Cristina Díaz, ha convidat a elianers i elianeres a «aprofitar aquest programa municipal pel qual creix l’interés any rere any i que promou hàbits de vida saludable, permet reconnectar amb la naturalesa i, al mateix temps, ofereix una solució de consum sostenible».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí