L’Eliana reprén els tallers formatius per a la gent gran


0
1231

L’ajuntament de l’Eliana ha anunciat que les persones majors tornaran a gaudir del programa ‘Aula Gran’ amb una varietat de tallers destinats a «afavorir el benestar de cos i ment i a fomentar la seua autonomia i creativitat, contribuint així a augmentar la seua qualitat de vida». Les activitats arrancaran a partir del dimarts, 8 de març, i duraran fins el mes vinent de juny i se celebraran a la Llar dels Jubilats i Pensionistes i al Centre Sociocultural.

Segons informen fonts municipals, la programació obrirà amb ActivaMENTy buscarà treballar i entrenar la memòria. Se celebrarà la Llar de Jubilats i es dividirà en dos grups, els dimecres i els divendres, de 16 a 18 hores. Per part seua, ActivaIPUNT permetrà als seus assistents aprendre a cosir. Concretament, es tracta d’un curs de patronatge i costura bàsica centrat en reciclar i adequar peces de vestir pròpies. Es realitzarà els dijous de 16 a 19 hores en el Centre Sociocultural.

Ajuntament de l’Eliana.

D’altra banda, expliquen des del consistori, ActivaART estarà dedicat a fomentar la creativitat mitjançant el treball amb tècniques de pintura d’oli, acrílic i aquarel·la, així com tècniques de modelatge i escultura. Aquest curs es durà a terme al Centre Sociocultural i estarà dividit també en dos grups: els dimarts de 16 a 18 hores i els dijous de 10 a 12 hores.

I com a novetat enguany, apunten des de l’Ajuntament, ActivaCOS treballarà la força i la resistència muscular dels seus participants, així com la respiració i la relaxació. A més, el curs comptarà amb especialistes que donaran consells sobre nutrició i tècniques de prevenció del dolor. Aquesta activitat se celebrarà al Centre Sociocultural en dos grups, els dimecres al matí, de 10 a 11 hores, i a la vesprada, de 16 a 17 hores.

La inscripció en les activitats, dirigides a majors de 65 anys preferentment empadronats al municipi, es podrà realitzar entre el dimarts 1 i el divendres 4 al Centre Sociocultural, en horari de 9.30 a 13.00 hores.

Des de la Regidoria de Persones Majors, l’edil Eva Santafé s’ha mostrat molt animada pel retorn de l’activitat presencial i ha anunciat que, pròximament, s’ampliarà l’oferta formativa amb cursos d’informàtica i telèfon intel·ligent, expressió corporal, gestió d’emocions, clown o llenguatge positiu.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí