L’Eliana posa en marxa una campanya de gots reutilitzables en Falles

0
1059
Cartell de presentació de la campanya.

Diferents àrees de l’ajuntament de l’Eliana s’han coordinat per a dur a terme una campanya que aglutina el missatge contra les agressions sexistes i el de la conscienciació mediambiental, tots dos orientats especialment als moments festius.

Així, amb la col·laboració de les regidories de Medi ambient, Igualtat i Festes, l’Ajuntament facilitarà estes Falles gots de plàstic dur reutilitzables que porten d’una banda el lema “No és No, de festa sense agressions sexistes” i d’altra “A l’Eliana menys plàstic per a un millor planeta”. Són gots que es poden escurar i, després de la festa, continuar utilitzant-los a casa o a la faena, per exemple.

Durant les Falles, l’Ajuntament fomentarà també el reciclatge d’envasos de vidre, conjuntament amb la Generalitat i l’entitat encarregada de la gestió de reciclat Ecovidrio. La iniciativa Recicla Vidre pretén conscienciar els ciutadans de l’Eliana sobre la importància de separar els residus. Els contenidors pròxims als llocs de festa estaran retolats i un equip d’especialistes mediambientals visitaran els casals per a informar dels beneficis del reciclatge.

El vidre depositat als contenidors es recicla al 100% i en utilitzar-lo per a fabricar nous envasos no és necessària l’extracció de més matèria de la natura, cosa que evita l’erosió del sòl i la desforestació de l’entorn, a més d’estalviar energia i baixar l’emissió de CO2.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí