L’Eliana posa en marxa un vídeo per a donar a conéixer el nou Consell Sectorial de Benestar Animal

0
1167

L’ajuntament de l’Eliana ha editat un vídeo amb motiu de la creació del Consell Sectorial de Benestar Animal. L’objectiu principal, segons apunten fonts municipals, del nou òrgan és impulsar i coordinar recursos i esforços municipals quant a aquestes qüestions, articulat a través de la participació.

Les funcions de la també anomenada Mesa de Benestar Animal consistiran a assessorar, realitzar propostes i avaluar les actuacions municipals que es posen en marxa a partir d’ara, enriquint significativament la cerca d’alternatives per part de l’equip tècnic municipal de l’àrea, assenyalen les mateixes fonts.

Ayuntamiento de l’Eliana.

En la primera reunió del Consell, celebrada el mes d’octubre passat, es va tractar la creació d’una xarxa de cases d’acolliment tant per a gossos com per a gats, la campanya de sensibilització per a una convivència responsable amb els nostres animals i el pla de colònies felines. A més, es van donar també les primeres pinzellades per a la creació d’un refugi a nivell comarcal.

“La constitució del nou òrgan consultiu de l’Ajuntament és molt rellevant en aquest moment previ a l’aprovació de la nova llei de protecció animal de la Comunitat Valenciana. I és que la normativa vigent en l’actualitat és de l’any 1994, la qual cosa suposa un vertader repte d’adaptació per al consistori”.

La voluntat de l’ajuntament de l’Eliana, ha explicat la seua regidora Cristina Díaz, és continuar treballant de manera participativa, el sacrifici zero, promocionar les adopcions i evitar el maltractament i l’abandó dels animals de companyia que viuen en la localitat.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here