L’Eliana organitza un simulacre d’incendi en Entrepins

0
2116
L'Eliana
Un dels moments del simulacre.

L’ajuntament de l’Eliana, i en el dins del Marc del Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals, ha realitzat un simulacre amb l’objectiu de millorar la formació i la coordinació de les entitats i col·lectius potencialment implicats, en llaures a garantir una capacitat de resposta el més eficient possible davant un hipotètic cas d’incendi.

El propi pla preveu el desenvolupament periòdic de simulacres i, en aquesta ocasió, ha tingut lloc a la urbanització Entrepins de la localitat, segons indiquen fonts municipals. D’aquesta manera el consistori, en col·laboració amb el Parc Provincial de Bombers i altres organismes, ha centrat l’actuació especialment a l’entorn dels carrers Benifaió i adjacents.

El simulacre ha instal·lat un Lloc de Comandament Avançat (LCA) del qual ha format part l’alcalde, Salva Torrent, des d’on es coordinen les labors de control i extinció de l’incendi, i amb la participació del Consorci Provincial de Bombers, de la Policia Local de l’Eliana i de les Brigades Forestals de la Diputació de València. A l’actuació, així mateix, han estat convidats els responsables tècnics i polítics de les localitats veïnes de Riba-roja del Túria i Paterna.

La regidora de Sostenibilitat Ambiental, Cristina Díaz, ha agraït la col·laboració i participació dels veïns de la zona, en la mesura que és important estar preparats i conéixer com actuar en un cas com aquest. “Continuem treballant en els plans d’especial autoprotecció com el d’Entrepins, que és la zona de major risc del municipi, i posant més mitjans per a poder previndre els riscos d’incendi”, ha assegurat.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here