L’Eliana organitza les I Jornades de Benestar Animal per promoure una convivència “més cívica”

0
907
Cartell de presentació de les jornades.

L’ajuntament de l’Eliana organitza les I Jornades de Benestar Animal amb l’objectiu de promoure el coneixement de la situació dels animals de companyia als nostres municipis, un major respecte cap a ells i una convivència més cívica entre la ciutadania.

Les Jornades, impulsades des de l’Àrea de Benestar Animal, estan adreçades a qualsevol persona que tinga interés en saber més sobre els animals de companyia, la regulació de les condicions de convivència amb ells i una mostra d’experiències o iniciatives rellevants.

Amb caràcter específic, les Jornades es dirigeixen a responsables tècnics i polítics amb competències en matèria de benestar animal, així com a professionals veterinaris i a entitats de protecció animal.

El programa comprén una jornada principal, centrada en el benestar animal a l’àmbit local i la presentació de la nova Ordenança (dissabte 2 de març al matí) i diverses sessions de caràcter tècnic sobre el control de colònies de gats de carrer (dilluns 4, dijous 7 i dilluns 11 de març a la vesprada).

L’assistència a les activitats programades és lliure, prèvia inscripció.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí