L’Eliana ofereix un taller de teatre creatiu per a aquest estiu

0
1379

La Regidoria d’Educació de l’Eliana ha posat en marxa un taller gratuït de teatre creatiu dirigit a alumnat d’entre 6 i 12 anys, amb l’objectiu d’oferir una programació estival en la qual gaudir de les arts escèniques de manera lúdica, creativa i desinhibida mitjançant jocs, expressió corporal i dinàmiques de l’àmbit teatral.

El programa, impartit per l’Associació per les Arts Escèniques de l’Eliana (APLAE), busca potenciar la creativitat dels i les alumnes entorn de la importància del moviment actoral dels cossos i objectes que ocupen l’espai, indiquen fonts municipals.

Ajuntament de l’Eliana.

Estarà enfocat en una doble vessant; d’una banda el joc teatral i les titelles i, per un altre, la dansa en la psicokinética. En la primera aprendran a crear situacions, manipularan l’espai escènic, buscaran que el joc tinga una finalitat representativa que ha de ser vista pels altres i recrearan situacions de la vida quotidiana a través de titelles que ells mateixos elaboraran i donaran vida. En la segona, la dansa serà l’instrument per a desenvolupar les capacitats motores, i creatives mitjançant les activitats lúdiques. El seu caràcter socialitzador els donarà l’oportunitat de comunicar-se, interrelacionar-se i d’auto-conéixer-se; assenyalen les mateixes fonts.

Per a participar, les famílies poden optar per triar el mes complet de juliol, del 5 al 30, o per quinzenes. El taller s’impartirà els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13 hores en el Centre Sociocultural. Les places són limitades i tindran preferència els menors empadronats a l’Eliana. La presentació de sol·licituds estarà oberta fins divendres, 2 de juliol.

L’edil d’Educació, Eva Santafé, ha convidat a les famílies a no perdre aquesta oportunitat d’oci alternatiu i gratuït per als més menuts de la localitat durant el mes de juliol. «La proposta d’APLAE despertarà en ells l’amor per les arts escèniques, al mateix temps que desenvoluparà la seua creativitat i els permetrà prendre consciència del seu propi cos a través de l’expressió i la dansa», ha afirmat.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here