L’Eliana obri un nou accés cap a la carretera de la Pobla

0
875
Nou accés cap a la carretera de la Pobla.

Ja ha quedat oficialment obert al trànsit el nou tram del carrer l’Horta que enllaça amb la carretera de la Pobla de Vallbona. D’esta manera, hi ha una nova entrada i eixida de l’Eliana que ajudarà a equilibrar el trànsit. A més, es completa la circumval·lació de la població.

L’obra forma part del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles del municipi. Començà en setembre passat i ha tingut un cost de 40.000 euros. Segons l’alcalde Salva Torrent “amb pocs diners s’ha fet una obra que canviarà la qualitat de vida del veïnat. Estem davant d’una de les obres més important de la legislatura, una obra que no té un cost excessiu, 40.000 euros, però que va a connectar una zona que estava desprotegida perquè tenien que pegar la volta per tot el poble, la zona de la Torre del Virrei i de l’Almassereta, l’anem a connectar amb el centre de salut i la piscina de Mandor, és una obra que va a millorar moltíssim la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”.

L’Ajuntament ha accelerat l’obertura d’este tram pensant a oferir una via més d’accés en dies d’augment de circulació. A més l’obra respon a una recomanació de la policia local: “era una de les prioritats que ens varen senyalar des de la nostra policia local, ho portaven en la campanya electoral, hem tardat en fer-la però al final està ahí” ha dit Torrent qui ha agraït als propietaris la col·laboració.

Es regularà el trànsit de camions i autobusos, especialment pel que fa a la pinada. Al llarg del carrer l’Horta hi haurà senyalització, passos de vianants i elements reductors de la velocitat de vehicles.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Los participantes de la sección 72 horas de l'Eliana Cinema entregan sus cortometrajes

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here