L’Eliana obri el termini per a sol·licitar les ajudes municipals al lloguer jove


0
1710

L’ajuntament de l’Eliana ha informat que des d’aquest dilluns, 21 de juny, està obert el termini per a sol·licitar la subvenció de lloguer jove 2021. Com a novetat, enguany s’ha creat un tràmit en la Seu Electrònica per a facilitar la gestió a les persones interessades, on a més podran consultar les Bases de la convocatòria, informen des del consistori.

El termini de presentació d’instàncies estarà obert fins al pròxim 19 de juliol i, com en altres anys, aquesta convocatòria està dirigida a joves de l’Eliana d’entre 18 i 35 anys. Enguany, a més, l’Ajuntament ha incrementat l’aportació de 600 a 720 euros a l’any, amb l’objectiu de possibilitar, en millors condicions econòmiques, l’emancipació juvenil. Tot això perquè aquest sector de la població que tinga una renda més baixa puga accedir a un habitatge assequible en la localitat, assenyalen fonts municipals.

Ajuntament de l’Eliana.

Les sol·licituds es podran presentar en el Centre Sociocultural, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament o a través de qualsevol de les formes establides en la llei. Les persones interessades a rebre més informació poden escriure al correu electrònic subvencions@leliana.es o cridar al telèfon 96 275 80 30 i marcar l’extensió 502, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

L’edil de Polítiques de Joventut, Jorge Pérez Comeche, ha destacat que aquestes ajudes complementen les de la Generalitat Valenciana i permeten arribar a més població en augmentar el IPREM fins al 3,5. «Aquesta és una acció més dins de les polítiques de joventut i habitatge digne i que se suma a la recent creació d’un parc públic d’habitatges, que permet el conveni signat amb la Conselleria», ha recordat.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí