L’Eliana no detecta restes del cep britànic en les aigües residuals

0
503

L’ajuntament de l’Eliana ha assegurat que continua monitorant la presència del virus SARS-CoV-2 en les aigües residuals per a estudiar el comportament de la malaltia en el municipi.

Segons indiquen fonts municipales, les últimes mostres preses el passat 31 de març donen com a resultat una molt baixa presència de Covid-19 en les tres zones amb eixida d’aigües negres: Montelegre-Montepilar, nucli urbà-Montesol, i Entrepins-Colònia del Carmen. A més, les analítiques confirmen que no hi ha restes del cep britànic.

Ajuntament de l’Eliana.

D’aquesta manera, assenyalen des del consistori, les dades revelades en l’anterior mostra del 12 de març confirmen la tendència a l’estabilització de la malaltia en la localitat i una incidència baixa del virus. El pròxim mostreig es realitzarà dimecres, 14 d’abril, una vegada concloses les vacances de Pasqua.

El consistori detecta quinzenalment, des del mes de novembre passat, l’existència del virus abans que es manifesten els primers símptomes en les persones afectades i permet quantificar la seua evolució, indiquen des de l’Ajuntament.

La primera tinenta d’alcalde i regidora de Serveis Urbans, Marta Andrés, ha celebrat les bones dades llançades després de les últimes analítiques, al mateix temps que ha recordat que encara “hem de mantindre la màxima prudència i responsabilitat mentre avança el procés de vacunació que aconseguirà frenar l’avanç d’aquesta pandèmia”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here