L’Eliana ja compta amb un nou centre de Benestar Social

0
715
Ajuntament de l'Eliana.

L’Eliana compta des del passat dilluns, 4 de febrer, amb una nova infraestructura dedicada en exclusiva a la prestació dels serveis socials. El Centre de Benestar Social se situa al carrer Félix Rodríguez de la Fuente, número 4 (antic Correus).

Aquesta dependència, que consta de dues plantes, albergarà l’atenció a la dependència, a les víctimes de violència de gènere i/o domèstica, el servei d’ajuda domiciliària, a malalts mentals, a menors en risc, discapacitats, prevenció de la drogodependència, activitats comunitàries, la tramitació de les targetes d’estacionament a persones amb mobilitat reduïda, banc d’aliments, pobresa energètica, la tramitació de la renda valenciana d’inclusió o prestacions econòmiques individuals, entre molts altres serveis.

Ajuntament de l’Eliana.

La reforma ha tingut un cost de 52.000 euros cofinançat per la Diputació de València i l’ajuntament de l’Eliana.

L’obertura d’aquest nou espai és, segons l’alcalde Salva Torrent, una mostra clara dels objectius de la corporació que són “invertir en benestar social i millorar l’atenció als nostres veïns i veïnes és prioritari”.

El nou espai atendrà el públic de dilluns a divendres, entre les 8.30 i les 14 hores, mentre que els telèfons de contacte són els mateix que els anteriors 962758030 – Extensió 515, o bé 664052515.

Amb aquest trasllat, l’àrea de serveis socials allibera el seu espai en el Centre Sociocultural que serà destinat a altres activitats formatives i culturals pròpies de les àrees d’educació, ocupació o cultura, entre altres; segons apunten fonts municipals.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here