L’Eliana inverteix més de 732.000 euros en l’asfaltat dels seus carrers

0
1136
l'Eliana
Asfaltat de carrers en l'Eliana.

L’ajuntament de l’Eliana ha anunciat que està duent a terme, des de principis de setembre, diverses obres de renovació d’asfaltat i reforç del ferm en diferents punts del terme municipal.

Concretament, segons indiquen fonts municipals, actuarà en un total de 46 localitzacions en el qual invertirà un 732.350 euros i que inclourà el repavimentat de vials principals i secundaris, asfaltat de carrers en terres, reparació de ressalts per arrels i millora de vials deteriorats.

Tal i com asseguren des del consistori, les actuacions consistiran en el fresat del ferm existent, el reg d’adherència i imprimació i una nova capa d’aglomerat asfàltic. En aquells casos que ho requerisca es realitzarà un sanejat de la zona, eliminació d’arrels i el farciment, amb llastos artificials o de formigó, a més de la reposició de tota la pintura viària.

Així s’han repavimentat ja vies principals com l’avinguda de Riba-roja de Túria, el carrer Tuéjar, la zona del centre comercial El Osito, l’avinguda Germanies o la de la Torre del Virrei. Per part seua, l’asfaltat de vies secundàries ha inclòs actuacions com les realitzades al carrer 2 de maig, Zarauz o Concòrdia, apunten les mateixes fonts.

«A més, continuen els treballs en un total de 8 carrers que encara estaven sense urbanitzar i per tant presentaven camins de terra com la plaça Tetuan, el carrer Barcelona o Els Tarongers. Quant als ressalts d’arrels el Consistori està actuant sobre 30 punts diferents, com el carrer Miguel Hernández, Caixa d’estalvis, en diversos punts del carrer San Miguel, carrer Serrans, la plaça d’Espanya o l’avinguda de la Generalitat. Per part seua, s’han reparat vials deteriorats com el carrer Oliva, Múrcia, Alcublas o Escalante, entre altres».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here