L’Eliana instal·la càmeres tèrmiques a l’entrada de col·legis i edificis municipals per detectar la temperatura corporal

0
1460
L'Eliana
Càmeres tèrmiques.

L’ajuntament de l’Eliana ha instal·lat un total de 24 càmeres tèrmiques a l’entrada dels centres educatius, tres en cada centre, i edificis municipals de la localitat, llocs amb gran afluència de públic com el Centre Sociocultural, l’Escola d’Adults o la Biblioteca entre altres.

Els dispositius, segons apunten fonts municipals, compten amb una pantalla on es pot fer visible a l’ull humà l’emissió de raigs infrarojos dels cossos detectats. Aquests raigs adopten un color diferent en la imatge depenent de la temperatura del cos.

«Una dels avantatges d’aquesta mena de dispositius és que no precisa d’una persona que estiga prenent la temperatura als qui transiten pel camp visual, ni tan sols és necessari que una persona estiga vigilant constantment la pantalla, ja que la càmera emet un senyal acústic quan passa per davant algú la temperatura corporal del qual supere els 37,5 °C», asseguren les mateixes fonts.

Per a la regidora de Serveis Urbans, Marta Andrés, “la instal·lació d’aquests dispositius en edificis públics suposa disposar d’una eina molt eficaç per al control de la Covid-19 i la prevenció de la transmissió de la malaltia”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí