L’Eliana inicia la nova campanya de recollida d’aliments ‘Refugianostrum 2021’


0
1167

L’Associació pel Voluntariat L’ElianaVol, en col·laboració amb l’Ajuntament, ha posat en marxa una nova campanya d’ajuda humanitària, Refugianostrum 2021. La primeres accions se centraran en la recollida d’aliments i productes bàsics que va arrancar aquest mateix dilluns, i fins al divendres 11, en l’IES l’Eliana, Col·legi Helios, CEIP El Garbí i CEIP l’Olivera.

En aquests centres els i les alumnes i les seues famílies podran entregar aliments com oli, tomaca fregida, sucre, arròs, café o llegums, que aniran destinats als refugiats Sirians quan es compleixen deu anys de l’inici de la guerra civil, segons indiquen fonts municipals.

Ajuntament de l’Eliana.

Aquesta acció s’estendrà a la resta de la ciutadania, el divendres 11 i el dissabte 12. Per a això els voluntaris i voluntàries elianeres estaran en l’espai Tarazona del parc de la Pineda ininterrompudament de 10 a 20.30 hores, punt que comptarà a més amb un rastrell solidari. També estaran en l’aparcament de l’Avinguda de les Corts Valencianes en horari de 10:00 a 14:00 hores i de 17 a 20.30 hores, segons assenyalen les mateixes fonts.

La campanya es complementarà els pròxims dies 25, 26 i 27 de juny amb art solidari en Café de Lidora, que acollirà una exposició i venda d’obres donades per artistes plàstics consagrats i novells i la recaptació dels quals es destinarà íntegrament a l’associació SOS Refugiats, dedicada a l’ajuda de persones refugiades a Grècia.

La regidora de Cooperació, Voluntariat i Solidaritat, Cristina Díaz, ha recordat el treball d’aquesta entitat, «que recentment ha congregat a un important nombre d’elianers i elianeres en contra de la vulneració dels Drets Humans en l’actual crisi migratòria. En aquesta ocasió, un any més, l’ElianaVol buscarà pal·liar les conseqüències econòmiques, socials i sanitàries que s’han vist agreujades per la pandèmia i ha convidat a veïns i veïnes a participar i demostrar així el seu gran compromís social».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí