L’Eliana inicia els cursos d’espanyol per a refugiats ucraïnesos

0
3125
L'Eliana
Cursos d'espanyol per a refugiats ucraïnesos.

L’ajuntament de l’Eliana ha anunciat que, aquest dijous, 28 d’abril, ha començat en el Centre Municipal de Persones Adultes (EPA) el curs d’espanyol bàsic dirigit a les persones refugiades ucraïneses que han arribat recentment al municipi i a altres punts de la comarca fugint del conflicte bèl·lic.

Així un total de 40 persones, la majoria dones, rebran classes tres dies a la setmana en un únic grup que, posteriorment, es podrà incorporar a la resta de nivells A1/A2/B1 d’espanyol per a estrangers que venen funcionant des del mes de setembre i que formen part de l’oferta anual estable del centre de formació, informen des del consistori.

Les mateixes fonts expliquen que aquest curs, impartit per dos professors de l’escola i que s’estendrà fins al pròxim 17 de juny, forma part de les accions promogudes per l’Ajuntament per a ajudar a integrar a refugiats ucraïnesos que acullen desenes de famílies elianeres, a través de l’aprenentatge de la llengua.

L’alcalde, Salva Torrent, els ha donat la benvinguda i ha tornat a condemnar la guerra i a mostrar el suport de l’Eliana al poble ucraïnès. “L’Ajuntament estarà fent costat a les famílies acollidores per a agrair el seu esforç i solidaritat”, ha remarcat.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí