L’Eliana convoca les ajudes per a l’escolarització de menors de 0 a 3 anys


0
1001

L’ajuntament de l’Eliana ha publicat les bases per a la concessió de les ajudes per a l’escolarització de menors de 0 a 3 anys, empadronats en el municipi i matriculats en escoles infantils situades a l’Eliana. Les ajudes són d’un import màxim de 500 euros per xiquet o xiqueta sol·licitant.

El concepte subvencionable es correspondrà amb el cost parcial d’escolarització. Les quanties màximes subvencionables seran de 500 / 375 / 250 / 125 euros, en funció del tram de renda de cada sol·licitant detallat en el punt 10 de la convocatòria.

Ajuntament de l’Eliana.

Les persones interessades hauran de completar la sol·licitud i entregar-la en els serveis administratius del Centre Sociocultural, situat en la plaça del Jutge Miquel Comes, en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres. El termini per a presentar aquestes sol·licituds s’estén fins al pròxim 28 de desembre.

El primer edil de la localitat, Salva Torrent, ha ressaltat la importància d’aquestes ajudes «amb la finalitat de facilitar al màxim la conciliació entre vida laboral i familiar de mares i pares, així com reduir la pressió econòmica de les famílies, fomentant la igualtat d’oportunitats”. Així mateix, ha reconegut que l’Ajuntament realitza un esforç “econòmic i humà” molt important convocant aquest tipus de subvencions i s’ha mostrat molt satisfet “amb la posada en marxa i implementació de polítiques progressistes destinades a ajudar les persones”.

La convocatòria, bases i annexos per a la sol·licitud, amb tota la documentació que cal presentar, es troben publicades en la web municipal de l’Ajuntament, en l’adreça http://www.leliana.es/va/page/subvencions.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí