L’Eliana contracta a 12 veïns i veïnes a través dels programes EMPUJU i ECOVID

0
8275
Ajuntament de l'Eliana.

Un total de 12 veïns i veïnes de l’Eliana han començat a treballar a l’Ajuntament a través dels programes EMPUJU i ECOVID, amb l’objectiu de facilitar la inserció laboral, d’una banda, de joves menors de 30 anys i, per un altra, de persones majors de 30 aturades com a conseqüència del Covid-19.

Segons apunten fonts municipals, tots ells desenvoluparan les seues activitats professionals a jornada completa en diferents departaments municipals entre 6 i 12 mesos.

El consistori ha rebut una subvenció de LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació de 24.000 euros per a la contractació de persones de, almenys, 30 anys d’edat, desocupades com a conseqüència de la conjuntura derivada per la pandèmia mitjançant el Programa d’Iniciativa Social ECOVID.

D’aquesta manera 7 persones han sigut contractades durant sis mesos a jornada completa. «En concret es tracta d’un tècnic superior administració de sistemes informàtics en xarxa, dues auxiliars administratives, dos mantenidors d’instal·lacions esportives i dos pintors», apunten des de l’Ajuntament.

«Per part seua, el programa EMPUJU 2020 per a la contractació de 5 joves en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil ha rebut de LABORA un total de 40.195 euros en règim temporal i a jornada completa durant un any. Així s’han incorporat en els diferents departaments municipals una mestra d’educació primària, un tècnic superior administració de sistemes informàtics en xarxa, una auxiliar administrativa, un conserge i un tècnic en sistemes microinformàtics».

Tots dos programes es realitzen amb aportació municipal del pressupost de despeses de l’àrea de Polítiques d’Ocupació per a l’ampliació del nombre de contractes, amb l’objectiu d’arribar al major nombre possible de beneficiaris i beneficiàries elianeras, indiquen les mateixes fonts.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí