L’Eliana celebra la I Fira d’Associacions el 30 d’abril

0
2009
Ajuntament de l'Eliana.

L’ajuntament de l’Eliana ha anunciat que la I Fira d’Associacions ja té data. Serà dissabte, 30 d’abril, a partir de les 10 hores en la plaça del País Valencià. En ella, es donaran cita una trentena d’associacions locals de tots els àmbits-cultural, social i veïnal- i, a més, comptarà amb diverses actuacions i exhibicions a l’escenari que s’instal·larà en la mateixa plaça.

Amb aquesta mostra, l’Ajuntament explica que buscarà acostar a la població les activitats que realitzen les diverses entitats, així com donar difusió de la seua labor i els seus fins. A més, de donar a conèixer els serveis que s’ofereixen des del consistori com l’assistència a l’obtenció de la signatura digital per a representants o qualsevol altre tràmit que hagen de gestionar com a organització, o la promoció del Registre Municipal d’Associacions.

La jornada inclourà actuacions de dansa, música, esport i poesia, entre altres, i oferirà una paella popular al migdia per a totes les persones assistents.

El regidor de Participació Ciutadana, Jorge Pérez Comeche, ha recordat que si alguna entitat inscrita en el Registre Municipal vol unir-se a l’esdeveniment encara està a temps de fer-lo a través del correu participacio@leliana.es, al mateix temps que ha animat a elianers i elianeres a no perdre’s aquesta primera trobada amb el qual “fomentar l’associacionisme i mostrar l’ampli i variat teixit associatiu de l’Eliana”, ha afirmat.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí