L’Eliana celebra el 13 d’abril el I Festival de Música i Ecologia ‘Primafest’

0
1511
I Festival de Música i Ecologia 'Primafest'.

La Clavaria de la Mare de Déu del Carme, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitza a l’Eliana el pròxim dissabte, 13 d’abril, el Primafest, que naix amb vocació de ser molt més que una cita de música valenciana.

Al matí, des de les 11 hores, hi haurà tallers de pràctiques ecologistes i també activitats on estaran presents el feminisme, el moviment «sense plàstics» o el foment de l’economia en valencià.

Pel que fa a la música, a partir de les 6 de la vesprada es podrà disfrutar de les actuacions de JazzWoman, Aspart, En Septiembre, Las Hijas de la Cumbia, Tesa, Cactus, Mafalda i Oques Grasses, un cartell ampli quant a estils i amb una marcada presència de dones.

El recinte, al Parc de la Pinada i la plaça d’Europa, es troba a deu minuts de la parada del metro, i també es pot arribar en bus. Hi haurà servici de menjars amb Gastroneta (Food truck) i barra de begudes.

L’entrada general costa 10 euros en venda anticipada. El dia del festival en seran 18. Hi ha una opció d’entrada+got+consumició+camiseta per 20 euros per als primers 500 compradors i també n’hi ha preus reduïts per a menors.

Les entrades estan disponibles en la web oficial https://primafest.es/ on es pot trobar molta més informació.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here