L’Eliana avança l’horari de tancament dels seus parcs municipals per l’impacte del COVID-19


0
2088

L’ajuntament de l’Eliana ha acordat avançar l’horari de tancament a l’ús públic de tots els parcs municipals, a partir d’aquest dilluns 28 i fins al pròxim 18 de gener.

D’aquesta forma, segons informen fonts municipals, s’avança de les 22 a les 19 hores la seua clausura i es manté fins a les 6 del matí durant tots els dies de la setmana, sense perjudici de la seua possible revisió i revocació o pròrroga en funció de la situació epidemiològica.

Ajuntament de l’Eliana.

Aquesta mesura es produeix amb l’objectiu de reduir l’impacte de la pandèmia en llaures a una acció de protecció de la salut i seguretat de la ciutadania, especialment la dels i les joves, segons assenyalen les mateixes fonts.

A més, han anunciat que la Policia Local ha reforçat el seu operatiu per a aquestes festes nadalenques amb 6 agents en cada torn, tres vehicles de patrulla i la cooperació de la Policia Autonòmica i la Guàrdia Civil.

«L’àmplia presència de cossos i forces de seguretat ha aconseguit reduir, la setmana del 21 al 27 de desembre, a quatre les actes alçades. Dos s’han dirigit a establiments públics per l’incompliment de l’aforament permés superant el 30%, una a un jove per incomplir el toc de queda i una detenció a un altre jove, de 22 anys, per presumpte delicte de robatori en interior de vehicle i atemptat a un agent de l’autoritat».

L’alcalde, Salva Torrent, ha insistit en «la necessitat de complir les normes per a superar les preocupants dades actuals, especialment entre la població estudiantil que gaudeix, amb restriccions, de les seues vacances de Nadal i la implicació de la qual és necessària perquè a la volta no es produïsca una quarta ona».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí