L’Eliana avança amb les obres de millora de l’accessibilitat

CaixaBank - MyBox

0
2247
L'Eliana
Una de les obres de millora.

L’Eliana continua millorant en accessibilitat gràcies a les obres que recentment ha escomés l’Ajuntament en diversos punts de la població, segons apunten fonts municipals.

“Aquestes accions ajudaran a facilitar els desplaçaments a veïnes i veïns ja que se suprimeixen barreres arquitectòniques i es milloren les voreres de la localitat”.

Una d’elles, segons informen les mateixes fonts, correspon al carrer Romeral, on s’ha dut a terme un canvi de secció de vial a un només sentit, augmentant i renovant les voreres en un costat del carrer i construint un embornal. Aquesta actuació es va donar per finalitzada el mes d’octubre passat i ha suposat una inversió de 11.000 €.

El carrer Begoña ha sigut un altre dels llocs on s’han reparat les voreres deteriorades en la zona del vial on s’instal·len els llocs del mercat dels dimecres. La inversió d’aquesta obra ha sigut de 5.000 €.

Al carrer Marines l’actuació consisteix en l’eliminació d’escalons que accedien a la calçada i generació d’un pas de vianants accessible, una obra molt demandada pel veïnat que ha suposat una inversió de 5.000 euros.

Ja al Parc de la Pineda, l’actuació s’ha centrat principalment en la instal·lació d’una rampa d’accés i escala amb barana enfront del centre de dia, la qual cosa millorarà sensiblement l’accessibilitat a la principal zona verda del municipi.

A aquesta actuació cal sumar-li l’eixample de la calçada en la zona anomenada del “bosqueto” per a millorar la circulació de vehicles en doble sentit, la rampa d’accés a l’Espai Tarrazona al carrer Martín Plaja i la de l’avinguda Alcalde Enrique Daries al costat de la rotonda de Corts Valencianes, totes elles amb un pressupost de 76.000 €.

En total, la inversió en totes aquestes obres d’accessibilitat ascendeix a quasi 100.000 €, finançades íntegrament amb fons municipals.

Per a l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, “aquestes obres milloren la qualitat de vida de les persones en general però sobretot de les que pateixen discapacitats que minven la seua mobilitat. De fet, les actuacions responen a suggeriments de les veïnes i veïns que es troben en aqueixa situació”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here