L’Eliana anuncia que el Polígon Industrial serà una realitat la pròxima tardor


0
3306

L’ajuntament de l’Eliana ha anunciat que les obres del Polígon Industrial, en les quals el consistori a través de la seua gestió directa ha invertit 807.037 euros, estan completant ja la urbanització del sector Suzi-1.

Segons indiquen fonts municipals, l’objecte del projecte que porta en marxa des del mes de desembre passat ha sigut definir, dimensionar i valorar les actuacions necessàries per a la seua finalització, que va quedar pendet de terminació per a l’Agent Urbanitzador en 2015. Des de llavors, les obres van quedar parades i es realitzava un manteniment mínim de les mateixes que, no obstant això, no impedia la degradació de les infraestructures i instal·lacions pel pas del temps i els actes vandàlics que es produïen.

Ajuntament de l’Eliana.

Les mateixes fonts expliquen que el projecte té dues parts diferenciades: la primera, són les obres de reparació de desperfectes causats que ha assumit l’Ajuntament, i la segona, són els treballs pendents de terminació que no van ser executats per l’Agent Urbanitzador, bàsicament, enllumenat i jardineria, que són a càrrec dels propietaris a partir de quotes urbanístiques.

El primer edil, Salva Torrent, ha recordat que es tracta d’un procés llarg que permetrà a l’Eliana, per fi, passar de ser una ciutat solament de serveis a una ciutat industrial que atraurà empreses sostenibles mediambientalment, innovació, desenvolupament econòmic i creació d’ocupació per a veïns i veïnes.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí