L’Eliana ajorna les seues Festes Majors davant l’increment de les dades de contagi per COVID-19

0
6048

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha informat a la ciutadania sobre la situació actual de la Covid-19 en la localitat en un moment en el qual els positius per PCR en els últims 14 dies han augmentat a 105 casos.

Segons les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana això suposa una incidència acumulada de 571,83 casos per cada 100.000 habitants. Aquesta situació de risc extrem es constata, a més, amb el número de 90 PCR’s diaris que està realitzant el Centre de Salut.

Ajuntament de l’Eliana.

Davant aquestes dades, l’Ajuntament ha acordat suspendre els ja reduïts actes previstos de les Festes Majors 2021, així com la Setmana Esportiva, i reforçar la presència policial durant els dies 15, 16 i 17 de juliol, en ser dies festius locals. «Entenem que no és moment per a celebracions. La prioritat ara és reduir el nombre de contagis», ha assegurat.

I és que la franja d’edat on més positius s’estan registrant és la compresa entre 15 i 29 anys, produïts fonamentalment en viatges fora de la Comunitat Valenciana i en reunions socials o festes, segons indiquen fonts municipals. «És hora d’aplicar el sentit comú i ser més responsables que mai especialment entre els no vacunats», ha afirmat Torrent. Així mateix, ha recordat que la setmana que ve s’iniciarà la immunització de la franja d’edat de 39 a 30 anys i, a partir del 9 d’agost, s’espera començar a vacunar al sector entre 29 i 20 anys.

Fins llavors, ha advertit «continua sent fonamental mantindre la distància social, portar la mascareta obligatòria en espais tancats i molt recomanable a l’aire lliure, així com evitar al màxim els actes socials».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here