L’Eliana, ACUAMED i Hidraqua firmen l’addenda al conveni per a posar en marxa la Planta Desnitrificadora

0
333
Un dels moments de la signatura del conveni.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent; el president d’ACUAMED, Francisco Baratech; i el director territorial d’Hidraqua, Jordi Azorín, han formalitzat l’acord previ a la posada en marxa de la Planta Desnitrificadora.

Després de l’aprovació de l’addenda al conveni pel ple de l’ajuntament de l’Eliana celebrat el passat 1 d’abril, en sessió extraordinària, amb els vots a favor del PSOE, Compromís i Ciutadans; i les abstencions de PP i EU, l’alcalde ha formalitzat el mandat del Ple.

Fins a l’Eliana es va desplaçar el president d’ACUAMED, l’empresa pública responsable de la construcció, culminant el procediment administratiu previ a la posada en marxa de la Desnitrificadora.

En els pròxims dies, l’Ajuntament convocarà un nou ple que deu regular les tarifes (i que ja es poden consultar en el simulador instal•lat a la pàgina web municipal). Amb la firma, es posa solució a anys de litigi amb l’empresa pública ACUAMED.

Els representants de les tres entitats han celebrat la firma de l’acord i n’han destacat el contingut “és el millor acord possible per a portar aigua de qualitat a totes les llars de l’Eliana”.

El president d’ACUAMED ha destacat que “en a penes un mes s’ha posat en marxa la dessaladora de Moncofa i en els pròxims dies ja estaran en marxa la de Benicàssim i la planta de l’Eliana”.

Per la seua banda, Torrent ha recordat l’esforç de totes les persones que durant estos anys han treballat intensament per a solucionar el problema dels nitrats “som un dels primers municipis a disposar d’una solució autònoma per a abastir aigua de la millor qualitat a tota la ciutadania, d’esta manera assegurem el present i futur del nostre municipi”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Dénia convoca 10 beques de pràctiques formatives universitàries per a l'estiu

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here