L’Eliana abona l’última fase del Pla Resistir a més 160 autònoms i pimes

0
1077

L’ajuntament de l’Eliana ha anunciat que aquesta setmana ha efectuat l’últim pagament als beneficiaris de les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir dirigides a cobrir despeses corrents de les activitats des d’abril de 2020. Aquesta última fase ha repartit un total de 390.459 euros entre 160 beneficiaris dels sectors econòmics de la localitat més afectats per la pandèmia i que han justificat els imports, amb una mitjana de 2.440 euros cadascun.

Ajuntament de l’Eliana.

Segons indiquen fonts municipals, la primera fase va repartir 286.000 euros entre 111 beneficiaris del sector prioritari, amb una mitjana de 2.576 euros per empresa, professional o autònom afectat. Per altra banda, la segona fase, dirigida al sector secundari de la localitat va distribuir 24.500 euros entre 49 beneficiaris, amb una mitjana de 500 euros. D’aquesta manera, els imports del Pla Resistir a l’Eliana sumen un total de 700.960 euros, aportats per la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i l’Ajuntament.

Tal com ha explicat el primer edil, Salva Torrent, aquestes ajudes han resultat fonamentals per a recuperar el teixit empresarial local, especialment l’hostaleria, l’oci nocturn, les activitats artístiques i les esportives i d’entreteniment. «Amb elles complim el nostre compromís de no deixar a ningú arrere en la recuperació de crisi econòmica creada per la pandèmia, gràcies a la qual cosa s’ha pogut conservar part de l’ocupació local», ha afegit.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí