L’edifici de l’ajuntament de Ròtova i el Centre Social ja compta amb plaques solars

0
1161
Ròtova
Plaques solars.

L’ajuntament de Ròtova ha anunciat la instal·lació de plaques solars a l’edifici de l’Ajuntament i el Centre Social del municipi, destinades a reduir el consum elèctric i les emissions de CO2.

Segons informen fonts municipals, aquesta instal·lació ascendeix a 24.224,20 €, i ha estat finançada a través de la convocatòria de subvencions de l’IVACE, amb una subvenció que ha ascendit a 10.020€, i amb una aportació pròpia de l’Ajuntament de 10.000€; l’acció s’emmarca dins de les polítiques de lluita contra el canvi climàtic que comparteixen Generalitat Valenciana i l’Ajuntament.

Tal i com apunten des del consistori, la instal·lació proporcionarà una producció anual d’electricitat de 20.411,49 kWh, més de l’energia que consumeixen els edificis. “Això suposarà un estalvi d’energia que en compensarà la consumida per altres subministraments elèctrics municipals i, també, econòmic important, que es destinarà a altres obres i serveis públics. La instal·lació ha anat a càrrec de l’empresa Enrevall Envestments S.L. Per altra banda, amb la instal·lació s’aconseguirà una reducció anual de CO2 de fins a 9.35 tones”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí