L’Autoritat Portuària de València inicia els estudis per a la Tercera Dàrsena del Port de Sagunt

0
360
Port de Sagunt

Valenciaport atén la petició de l’alcalde de Sagunt per a començar a estudiar aquesta infraestructura

El president de l’Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez, ha anunciat que “Valenciaport iniciarà els estudis per a la tercera dàrsena del Port de Sagunt. El futur del creixement de Valenciaport passa per Sagunt i cal pensar en el disseny de tercera dàrsena que volem per al Port de Sagunt per a incloure’l en el Pla Estratègic”.

Martínez ha explicat que “tenint en compte la complexitat de les obres portuàries i que els trànsits continuen creixent, és el moment de començar a plantejar aquesta tercera dàrsena que s’adapte a les necessitats actuals del mercat i l’activitat portuària”. El president de la APV ha indicat que “hem rebut el suport de l’alcalde de Sagunt per a recuperar el projecte de tercera dàrsena, una prova de la confiança de l’Ajuntament en aquesta iniciativa i en l’activitat econòmica que genera l’activitat portuària”.

Martínez ha posat en valor l’ajuda financera de Valenciaport a les empreses valencianes per a superar la crisi del Coronavirus, que entre la generació de liquiditat i la reducció de taxes portuàries, supera els 60 milions d’euros. D’ells, 40 milions són generació de liquiditat en avançament del pagament a proveïdors i retard de pagaments. A més, hi ha una previsió d’uns 19 milions en la baixada de taxes. “Això afectarà els comptes de Valenciaport però beneficiarà a les empreses per a superar la crisi, una mostra del suport de la APV a l’activitat econòmica del nostre teixit empresarial”, ha assenyalat Aurelio Martínez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here