L’Autoritat Portuària activa el projecte de construcció de la planta fotovoltaica del Port de Gandia per a l’autoconsum

0
6275
Ubicació de la planta solar al Port de Gandia.

Valenciaport ha tret a licitació per 1,6 milions d’euros la instal·lació i el manteniment de la planta d’energia solar que se situarà la coberta del tinglat del Port de Gandia

L’Autoritat Portuària de València (APV) ha tret a licitació la instal·lació i el manteniment d’una planta d’energia solar que se situarà al tinglat 4 del Port de Gandia amb una potència de 705 Kwp i que situarà al recinte gandiense com el primer port europeu a ser autosuficient energèticament. Aquest dijous es va publicar la licitació del projecte d’instal·lació i manteniment de la instal·lació d’una planta solar fotovoltaica en el Port de Gandia amb un pressupost base d’1.558.001,20 euros i un termini de presentació d’ofertes fins a les 13.00 hores del 29 d’agost.

La APV realitzarà una instal·lació d’una planta d’energia fotovoltaica per a autoconsum, els captadors d’energia del qual solar van situats sobre la coberta del tinglat 4 del Port de Gandia, igualment s’instal·laran equips d’emmagatzematge d’energia elèctrica. Una vegada adjudicat, el termini per a la construcció de la central solar serà de 8 mesos i el de manteniment de 52 mesos.

Aquest projecte compta amb el finançament dels fons Next Generation de la Unió Europea i el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí