L’Atzeneta UE porta un municipi de 1.000 habitants a 2a Divisió B de la mà d’una llegenda del valencianisme

0
1524
L'equuip de l'Atzeneta UE va celebrar l'ascens.

L’Atzeneta UE va guanyar 0-1 al CD Alcoià, i l’equip entrenat per David Albelda fa que la Vall d’Albaida torne a tindre un equip al III grup de la 2a Divisió B

L’Atzeneta UE ha aconseguit una fita històrica, l’ascens a la 2a Divisió B, després de derrotar 0-1 al CD Alcoià. Un èxit que ha aconseguit de la mà del seu entrenador, un mite del València CF com és qui va ser el capità de l’última etapa gloriosa dels blanc-i-negres, David Albelda.

L’Atzeneta UE s’ha convertit en un nou David que haurà de lluitar contra altres Goliats a la 2a Divisió B. I encara que la categoria siga la de bronze del futbol espanyol, l’equip de la Vall d’Albaida aconsegueix que el nom d’Atzeneta d’Albaida, de 1.149 habitants, estiga entre d’altres històrics de la 2a Divisió B grup III com els filials del FC Barcelona, UD Levante, Villarreal CF, València CF, o d’altres com Lleida Esportiu, Nàstic de Tarragona o l’Olot.

La fita va ser fins i tot celebrada i felicitada per la Federació Valenciana de Futbol que es va fer ressò a les sues xarxes socials.

Amb aquest ascens l’Atzeneta a més torna a la Vall d’Albaida a la 2a Divisió B, categoria de la que va desaparéixer la comarca després de la desaparició de l’Ontinyent CF, que va ser descendit de categoria en 2019 per la seua fallida econòmica; el club va ser refundat en l’Ontinyent 1931, que actualment es troba en 1a Divisió Regional.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here