L’Associació Parkinson Gandia Safor presenta el conte «La màgina de Noa salva el jardí» a Oliva


0
609
Oliva
Presentació de l'acte.

Oliva acollirà el pròxim divendres, 1 d’octubre, a les 18 hores l’acte de presentació del llibre “La Màgia de Noa salva el jardí” a l’Hort de la Bosca de la ciutat d’Oliva. Aquest esdeveniment servirà també per a presentar l’Associació Parkinson Gandia Safor al municipi d’Oliva, en el seu primer acte a la ciutat de la mà del regidor de Salut, Miguel Monzonís.

Segons els membres de l’associació, amb aquest llibre, i amb la seua narració i posada en escena, es pretén conscienciar els col·lectius més joves i als seus familiars sobre aquesta malaltia. A més, aquest acte serveix per a convidar a la gent a celebrar el XX aniversari de la creació de l’associació, que tindrà lloc el pròxim mes de novembre.

L’activitat, que compta amb la col·laboració de l’ajuntament d’Oliva, també té com a objectiu desestigmatitzar a les persones afectades per la malaltia i desmitificar que estiga relacionada només amb la gent gran i amb la tremolor.

Des de l’Associació Parkinson Gandia Safor volen agrair el suport i l’acollida de l’ajuntament d’Oliva i de la Regidoria de Sanitat a aquesta iniciativa per tal d’aconseguir un canvi en la mirada social de la gent, perquè el Parqkinson hui en dia no estiga estigmatitzat. La presidenta de l’entitat, Mari Carmen Escrivà, destaca que “gràcies a la implicació d’ajuntaments com Oliva, l’associació continua creixent cada dia en la comarca de la Safor i la província».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here