L’Associació Musical Canalense obté el 1r Premi i Premi Especial del Jurat del Certamen de Cullera

0
426
La banda canalina es va imposar en el certamen
La banda canalina es va imposar en el certamen

L’Associació Musical Canalense, va obtindre diumenge passat el Primer Premi i Premi Especial del Jurat al 60é Certamen Nacional de Bandes Ciutat de Cullera 2016.

La Canalense, va participar junt a dos bandes més de gran nivell estatal, com fóren la d’Alcàzar de San Juan i la municipal de Villena. L’Associació musical, començà la seua participació amb la desfilada, interpretant el pasdoble ‘Gloria Ramírez’, de Rafael Talens, una desfilada encapçalada pel President de l’Associació musical Canalense, Robert Escobar i pel regidor de Toni Sànchez i l’Alcalde de la localitat Joan Carles Pérez.

Cap a les 11,30h l’associació musical començava a l’Auditori Municipal de Cullera la seua actuació amb l’obra obligada ‘Athenea’ de José Vicente Egea, i com a obra lliure, la Canalense, va interpretar magníficament la peça de Bernardo Adam Ferrero “’Joaquin Sorolla’.

El jurat del Certamen, va decidir atorgar el màxim guardó a l’Associació Musical Canalense i també ,el premi al millor director del Certamen per al mestre de la formació canalina, José Martínez Colomina.

L’alcalde de Canals, Joan Carles Pérez s’ha mostrat molt satisfet pel triomf de la banda canalina i ha felicitat a tota la família de l’Associació Musical Canalense, “en nom de tota la corporació i per suposat del poble de Canals”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here