L’Associació Empresarial del Camp de Morvedre fa entrega dels seus premis 2022

0
235
Imatge de la gala celebrada a Canet d'en Berenguer.

ASECAM va aprofitar aquest important esdeveniment per a presentar la seua nova marca, amb un logotip actualitzat

Per cinqué any consecutiu l’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM) ha entregat els seus premis 2022 en un acte que va tindre lloc a l’auditori de Canet d’en Berenguer aquest passat dimecres, 14 de desembre. Al voltant d’un centenar de persones van acudir a aquest esdeveniment on l’entitat empresarial va voler reconéixer el treball dels seus associats un any més.

L’acte va comptar amb la presència de la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, María José Mira, el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, els alcaldes de Sagunt i Canet d’en Berenguer, Darío Moreno i Pere Antoni, el president de la Mancomunitat de Les Valls, Toni Sanfrancisco, així com de la presidenta de ASECAM, Cristina Plumed, a més de representants d’algunes entitats empresarials de la Comunitat Valenciana.

Aquest esdeveniment, conduït per la periodista saguntina, María José Gimeno, també va comptar amb l’actuació del Mag Borruel que va posar el toc humorístic i màgic de la jornada. Així mateix, ASECAM va aprofitar aquest important esdeveniment per a presentar la seua nova marca, amb un logotip actualitzat i amb línies més modernes, així com la nova denominació de l’entitat que, a partir d’ara, passa a dir-se Associació Empresarial del Camp de Morvedre.

«Per a posar el boche final a aquest any d’incertesa, però amb notícies i reptes apassionants, celebrem aquesta edició de premis. Pot semblar que ens retroalimentem en reconéixer la vàlua dels nostres propis associats i associades, però considerem important posar en valor els esforços que es realitzen per les nostres empreses en innovació, responsabilitat social, desenvolupament del territori i atracció d’inversions, resiliència i també és bonic el reconeixement a una persona que ha ajudat a la nostra associació i ha sigut present activament en ella», va afirmar Cristina Plumed.

La presidenta de ASECAM, a més, va afegir: «Hui no és dia de reivindicacions, encara que tots sabeu quins són ja que no em canse de repetir-les, és dia de celebrar el treball realitzat per les nostres empreses i continuar acompanyant-los en el camí del creixement a través de la innovació i la sostenibilitat».

De la mateixa manera, l’alcalde de Canet d’en Berenguer, que va donar la benvinguda a tots els presents, va destacar la importància d’aquests premis que s’entreguen anualment «com a reconeixement a les empreses del nostre territori que, malgrat la situació que estem vivint en els últims anys, han sabut adaptar-se als nous temps, alguna cosa que els empresaris de la nostra comarca sempre han sabut fer molt bé».

Lliurament de premis

A poc a poc, es van anar entregant els premis de les cinc categories en les quals enguany s’han dividit aquests reconeixements. Així doncs, el guardó a l’Empresa Social va ser per a Aliança Logístics, premi que va ser entregat pel director de IVEFA, Juan Ángel Bolos, i recollit pels socis fundadors d’aquesta mercantil, Alexis Dacsa i Juan Miguel, i la responsable del Departament de Qualitat i membre del Comité de RSC, María González.

Per part seua, el guardó a l’Empresa Innovadora va ser per a Importaco, premi entregat per la presidenta de CEV València, Eva Blasco, a la directora de Relacions Externes i RSC, Irene Moreno. El premi a la Pime de l’Any / Resiliència va recaure en Oleo-Hidràulica LEJ, guardó recollit pel seu director executiu, Héctor Gavilán, i entregat per Eva Rodríguez, integrant de la junta directiva de AJEV.

Quant a l’Empresa Dinamitzadora del Territori, aquest premi va ser per a Espais Econòmics Empresarials pel que la seua presidenta, i secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, María José Mira, va pujar a l’escenari per a recollir aquest guardó de mans de la regidora de Promoció Econòmica i Industrial de l’Ajuntament de Sagunt, María José Carrera. Mira, a més, va voler compartir aquest guardó amb l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i la presidenta de ASECAM, Cristina Plumed, als qui va anomenar perquè l’acompanyaren en l’escenari. Finalment, el Reconeixement Especial es va entregar al president de AVA-ASAJA Sagunt, Francisco Campillo, per part del seu homòleg de AVA-ASAJA, Cristóbal Aguado.

Després del lliurament dels guardons, va prendre la paraula l’alcalde de Sagunt que, a més de donar l’enhorabona a tots els premiats, va destacar el canvi de marca que ha experimentat l’Associació Empresarial del Camp de Morvedre a més d’assenyalar que «fan falta més dones en les empreses no sols per justícia sinó per no malgastar talent».

Finalment, el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, qui va ser l’encarregat de clausurar l’acte, va recordar les dues dècades de trajectòria compartits amb l’entitat empresarial de la comarca, destacant la labor que realitza per a potenciar l’economia en el nostre territori i la forma en la qual es treballa al Camp de Morvedre per a aconseguir els objectius i assoliments que, en els últims temps, s’estan vivint.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí