L’Associació de Comerciants de la Font repartirà 51 xecs en premis en la campanya de Nadal

0
490
Cartell de la campanya de Nadal de la Font de la Figuera
Cartell de la campanya de Nadal de la Font de la Figuera

L’Associació de Comerciants i Professionals i la Regidoria de Promoció Econòmica de la Font de la Figuera ja han posat en marxa la seua campanya de Nadal. Una sèrie d’accions enfocades a incentivar el consum en els diferents comerços de la població que pretén repartir un total de 1.020 euros dividits en 51 xecs de 20 euros cadascun per bescanviar en els establiments.

Tal i com ha manifestat la presidenta de l’associació, Monserrat Vila, “és una bona forma de premiar la confiança i fidelitat dels nostres clients, alhora que incentivem el comerç local. La calidesa que trobem en els comerços “de tota la vida” no pot comparar-se a les grans superfícies”.

El disseny del cartell anunciador (obra de Bàrbara Rodríguez), un arbre de Nadal amb el logotip de cada un dels comerços, anima la compra en els establiments i els visualitza. “Els comerços, a través dels xecs que ofereix, són el regal per als seus clients estes festes. Alhora, si les i els veïns no compren en el mateix, este arbre no podria nodrir-se i el comerç local moriria“, segons Monserrat Vila. Este és el significat de la campanya: “Comprant al teu poble, ens dónes vida”, perquè el que pretenem és seguir donant vida a la població.

El regidor de promoció econòmica i local i al seu torn portaveu de l’ajuntament de la Font, Vicent Muñoz, ha assegurat: “la necessitat de comprar a la Font de la Figuera aporta avantatges que no trobem en les grans superfícies, entre elles l’eliminació de despeses en desplaçaments, i les facilitats que es donen per la confiança i el tracte de proximitat. Des de l’ajuntament tenim clar que el xicotet i mitjà comerç és una de les bases que aporta vida a l’economia local i per això sempre pensem en ell a l’hora d’organitzar qualsevol esdeveniment a la població (PercuFest, la Setmana de la Joventut, Festes…) I, a més, el potenciem amb iniciatives que premien fàcilment al consumidor”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Galeria fotogràfica del carnestoltes del CEIP Mare de Déu dels Xics de la Font de la Figuera

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here