L’artista urbà d’Ontinyent Dulk serà un dels autors de la Falla Municipal de València 2021

0
3740
Dulk oferirà una falla on predominarà el color

Dulk assegura que la seua serà una falla «molt acolorida, amb molt bona composició i un missatge molt potent»

L’artista urbà de reconeixement internacional Dulk serà junt a l’artista faller Alejandro Santaeulalia, els que plantaran la Falla Municipal 2021 de València, és a dir, la que dóna la imatge de les falles valencianes, i que enguany portrà com a lema ‘Protegeis allò que estimes’.

L’autoria ha estat escollida per un jurat multidisciplinari entre quatre projectes que s’han presentat, i en l’elecció ha pesat tant el disseny com l’ús de materials sostenibles, la sàtira o la singularitat de la proposta. El procés contempla un pressupost de 205.000 € per a aquesta falla.

Antonio Segura ‘Dulk’ (València, 1983), un dels artistes urbans de més reconeixement internacional, i que ha exposat en ciutats de tot el món, com per exemple València, Miami, Los Angeles, Londres, Roma, Anvers o Barcelona. Les seues obres d’art urbà també han arribat a bona part del planeta, des dels Estats Units, Suècia o Rússia, fins a Taiwan, Itàlia, França, Dinamarca o Espanya.

Dulk assegura que la seua serà una falla «molt acolorida, amb molt bona composició i un missatge molt potent». El seu art ha evolucionat de manera notable en els últims anys, però la seua essència sempre ha sigut la mateixa. Els seus móns naturalistes mostren un paisatge temàtic tragicòmic i surrealista ple de detalls. Les seues composicions recreen ambients biològics involucrats en conceptes antagònics. Amb una paleta cromàtica suau, Dulk crea un escenari narratiu oníric ple de personatges, que és la primera visualització que transmet bellesa i calma.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí