L’artista de Barcelona Elisa Capdevila finalitza el mural dedicat a la infància en Gandia

0
388
Gandia
Un dels moments de la presentació.

L’artista de Barcelona, Elisa Capdevila, ha finalitzat el mural en el que ha treballat durant 11 dies (interromputs per la covid-19), i que parla de la infantesa. El mural, ubicat al jardí de la Casa de Cultura, ocupa un espai de 18×7 metres.

Es tracta, segons ha destacat el regidor de Cultura, Nahuel González, “d’un mural de gran importància, perquè l’artista va tindre que aturar-ho a causa de la covid-19 i especialment per la temàtica. Parla de la infantesa més feliç i la més dura, que representa als menuts, cóm viuen, en uns moments en els que els xiquets i les xiquetes han demostrat una gran responsabilitat”.

González ha senyalat que a Gandia “continuem fent muralisme, encara que enguany en farem menys a causa de la Covid-19, però volíem acabar aquest, encarregat abans de la pandèmia”.

Per la seua banda, la regidora de la Infantesa, Liduvina Gil, ha felicitat l’autora “pel gran treball que mostra eixa doble realitat i els dies més obscurs que hem viscut”.

Capdevila ha agraït l’ajuntament de Gandia i al Serpis Urban Art Project la invitació i, sobre l’obra, ha destacat la pintura realista que la caracteritza i que en el cas d’aquest mural representa la infància, i com una mateixa situació pot ser viscuda de forma diferent. Ho representa a través d’una imatge d’un xiquet bufant espelmes d’aniversari. La barcelonina considera que sempre es representa la infància relacionada amb la felicitat, per això ha pintat una mateixa imatge des de dues perspectives, una amb colors més freds i altre més càlids.

Finalment, Sergio T. Almela, co director i coordinador del Serpis Urban Art Project, ha agraït Capdevila que acceptés la invitació per a pintar a Gandia, «ja que té un agenda internacional molt ocupada i ha pogut vindre a Gandia a finalitzar el mural que començà abans de la covid-19».

Elisa Capdevila és una artista jove, de 25 anys, que va començar la seua formació de forma autodidacta i després a través de la Acadèmia d’Art de Barcelona i Florència. Ha rebut diversos premis; ha participat en festivals d’art urbà i ha realitzat nombroses intervencions públiques.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here