L’àrea de Gestió i Retenció de Talent de Diputació fa la segona reunió amb municipis de la Costera-la Canal

0
1432
Imatge de l'acte celebrat a la seu de la Mancomunitat de la Costera-la Canal

Xàtiva acull una de les tres jornades tècniques organitzades per la Diputació per a analitzar el programa amb els municipis

Xàtiva ha estat la seu de la segona de les jornades tècniques comarcals que realitza làrea de Gestió i Retenció de Talent de la Diputació de València, i que en esta ocasió ha servit per reunir-se amb municipis de la Costera i de la Canal de Navarrés.

L’àrea de Gestió i Retenció del Talent que dirigeix el diputat provincial Bartolomé Nofuentes, va organitzar una jornada inaugurada per l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, la presidenta de la Mancomunitat de la Costanera-Canal, Maria José Tortosa, i el propi Nofuentes, va comptar amb una nodrida representació de tècnics i tècniques, postgraduats i postgraduades i membres de les corporacions de les diferents localitats.

Seguint la mateixa línia de treball, durant la jornada els municipis van poder exposar les dificultats a les quals s’han enfrontat, centrant-se en el programa Postgrau, així com els beneficis que ha aportat.

D’igual manera, es van proposar diferents iniciatives per a millorar el programa, que van ser arreplegades per l’equip tècnic de l’àrea de Gestió del Talent de la Diputació, per a la seua posterior anàlisi.

Durant l’acte, Nofuentes va agrair la nombrosa assistència i va assenyalar que “és imprescindible que ens asseguem a treballar en equip, la Diputació i els Consistoris, com hui, per a poder millorar les nostres polítiques de formació i ocupació”.

D’igual manera, va assegurar que des de la institució valenciana “tenim el ferm compromís de seguir donant suport a tots els municipis, amb programes com el de Gestió del Talent, que donen resposta a les necessitats de les localitats, mentre donem l’oportunitat als nostres i nostres joves d’introduir-se en el món laboral amb el seu gran talent”.

Aquestes trobades finalitzaran el pròxim 12 de febrer, amb la jornada convocada a Requena, la qual cosa donarà inici a una segona fase d’estudi de les propostes.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí