L’Àrea d’Assessorament Municipal de Diputació reuneix als alcaldes de la Vall d’Albaida

0
482
Imatge de la reunió amb els alcaldes
Imatge de la reunió amb els alcaldes

La diputada d’Assessorament Municipal i Assistència Tècnica a Municipis es va reunir dimarts amb prop de 30 alcaldes de la comarca de la Vall d’Albaida en la seu de la Mancomunitat.

Conxa Garcia va presentar l’estructura de l’Àrea d’Assessorament, que es basa en un equip multidisciplinari per a assessorar i realitzar tasques, que no poden assumir alguns consistoris, alhora que pot servir-los de vehicle per a canalitzar els seus dubtes i sol·licituds a la resta d’àrees de la Diputació.

Les funcions que competeixen a aquesta delegació són assessorament jurídic i econòmic-comptable, defensa en judici, plans generals, inventari de béns i altres assistències pertinents.

Un altre dels temes que va voler comunicar la diputada als alcaldes de la Vall va ser la voluntat de portar avant els Plans d’Ocupació per a ajuntaments i mancomunitats des de la Diputació.

Després de l’exposició de Conxa Garcia, ella i el cap de Servei d’Assessorament Municipal, Enrique Moreno, van respondre durant quasi dues hores als dubtes que tenien els alcaldes, ja que molts d’ells exerceixen per primera vegada el càrrec des de les passades eleccions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here