L’aparcament de la Plaça de la Bassa de Xàtiva també oferirà la primera hora gratis

0
1787
Aparcament de la Plaça de la Bassa de Xàtiva.

El plenari debatrà la modificació de l’ordenança reguladora del preu públic de l’estacionament en pàrkings

El plenari ordinari del proper dissabte debatrà la modificació de l’ordenança fiscal reguladora del preu públic de l’estacionament de vehicles de tracció mecànica en aparcaments soterranis. La mesura en qüestió consisteix en establir la gratuïtat de la primera hora d’aparcament en el pàrking públic de la plaça de la Bassa, tal com ha anunciat el regidor de Mobilitat, Miquel Lorente. Aquest servei se suma als ja establerts en els aparcament de la Glorieta José Espejo i de la plaça de l’Estació. En el cas de l’aparcament de la plaça de la Bassa, la primera hora sempre serà gratis, independentment del temps total d’estacionament empleat.

Lorente ha justificat l’adopció d’aquesta mesura, que haurà de ser refrendada pel plenari. El primer tinent d’alcalde creu que “Xàtiva és un referent supracomarcal pel que fa a les qüestions relatives a comerç, gestions administratives, serveis i oci. Això fa que es genere una afluència de públic a la ciutat que demanda espais d’aparcament. La regulació d’aquestos espais evita l’apalancament de vehicles en zones d’intensa activitat”.

El pàrking de la Bassa ofereix 117 places en règim de lloguer i 35 places de lliure rotació. La inclusió d’aquesta mesura en l’estratègia d’aparcament 2017 fa que “impulsem un procés de pivotatge en aquesta instal·lació, augmentant la seua utilitat social i obrint l’oportunitat d’augmentar la seua ocupació”, segons espera Miquel Lorente.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí