Lanzadera arriba a Ontinyent amb el focus posat en l’emprenedurisme rural

0
634
L'acte de Lanzadera es farà al Soterrani de les Idees d' Ontinyent

El Soterrani de les Idees d’ Ontinyent allotjarà una xarrada de Lanzadera en col·laboració amb l’ajuntament i l’Associació d’Emprenedors Rurals

L’Associació d’Emprenedors Rurals (AER) en col·laboració amb l’Ajuntament d’ Ontinyent, organitza una xarrada de presentació de Lanzadera. La proposta Lanzadera és una acceleradora i incubadora d’empreses que impulsa Juan Roig, (president de Mercadona) per a promoure la maduració de les idees de negoci i la seua conversió en realitats empresarials.

L’objectiu de la xarrada serà acostar a emprenedors i futurs emprenedors de la zona de la Vall d’Albaida i comarques veïnes les possibilitats que ofereix Lanzadera, de les quals també poden beneficiar-se emprenedors situats en àmbits geogràfics diferents a la ciutat de València. AER ha donat suport a aquest tipus d’iniciatives ja que té entre els seus objectius facilitar que les persones del mitjà rural puguen romandre en ell creant negocis sostenibles o millorant negocis existents perquè puguen competir en el nou entorn digital.

Com a contingut pràctic a Ontinyent s’estudiaran els “15 errors en els quals un emprenedor no hauria de caure”, basades en l’experiència adquirida per aquesta entitat al llarg de la seua trajectòria. Després de la xarrada s’obrirà un espai de consultes que permeta aclarir els dubtes que sorgisquen sobre els assumptes exposats.

En l’acceleradora compten amb diferents programes segons el grau de maduració dels projectes empresarials, Campus, Garatge i Lanzadera, en ells, els emprenedors treballen en les instal·lacions de Marina d’empreses (en el port de València), reben formació en àrees fonamentals per al desenvolupament del seu projecte, aprenen els fonaments del seu model de gestió, i compten amb assessorament, mentoring i finançament de fins a 200.000 euros.

El regidor de Política Econòmica d’ Ontinyent, Pablo Úbeda, explicava que la col·laboració amb aquest projecte “arriba des de dues vessants: els tallers i jornades gratuïtes que portarà Lanzadera, i la posada en contacte dels emprenedors o empreses locals amb el projecte”. Úbeda avançava que la intenció és mantenir una periodicitat trimestral en l’organització a Ontinyent de noves tallers o jornades de “Lanzadera” per a recolzar als emprenedors. Que aquest projecte contactara amb nosaltres per col·laborar es important i esperem que aquest siga l’inici d’una col·laboració continuada i fructífera”.

La xarrada se celebrarà el 13 de gener a les 19h en el SODI (Soterrani de les Idees) d’ Ontinyent, Carrer de Maians, 19.

L’assistència és gratuïta i lliure fins a completar aforament. Només és necessari inscriure’s a través d’info@emprendedoresrurales.com

Per veure les notícies destacades de hui, punxa ací.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here