L’alzirenya Sandra Ferrús, Premi Max de teatre a la millor autoria revelació per ‘La panadera’

0
1795
Sandra Ferrús, amb el seu premi Max.

L’actriu i directora alzirenya va representar esta obra el passat mes de març

L’alzirenya Sandra Ferrús ha guanyat el Max a la millor autoria revelació per ‘La Panadera’ en la 25a edició dels Premis Max, que es van celebrar a Menorca. «Vull compartir aquest premi amb l’equip artístic que han compartit sobre l’escenari la seua valentia i compromís. També vull compartir el guardó amb totes les dones que han patit violència masclista», va destacar la valenciana. Sandra Ferrús també va afirmar que «amb el Max ja he guanyat en motor i impuls»

“Volem felicitar a Sandra per este important reconeixement a un treball tan especial, del que vam poder gaudir fa només unes setmanes al nostre Gran Teatre” ha explicat l’alcalde de la ciutat Diego Gómez.

Fa més de 20 anys, l’actriu donava els primers passos en el món de la interpretació al Gran Teatre i fa només tres mesos omplia este espai centenari esta vegada com a directora, escriptora i actriu de l’obra “La Panadera” del Centre dramàtic nacional. Sandra s’acosta a una dona que presència com un vídeo íntim gravat 15 anys arrere ix a la llum a través de les xarxes socials i la deixa en evidència i humiliada. El text coproduït pel Centre dramàtic nacional- El silencio teatro i Iria producciones va ser estrenat al teatre Princesa en gener de 2021.

La trajectòria de Sandra Ferrús s’ha desenvolupat al món del cinema, la ficció i sobretot el teatre des de que, amb 19 anys se’n va anar a Madrid a ser actriu. Ha treballat amb companyies com el Teatre de l’Abadia, el Teatre Español o el Centre Dramàtic Nacional. La seua primera obra va ser ‘El silencio de Elvis’ per la qual va ser també nominada als premis Max.

La Panadera conta la història de Concha, una dona de quaranta anys, encarregada d’un forn, casada, amb dos fills. Una dona amb una vida tranquil·la i feliç que un dia es desperta amb la notícia que per les xarxes socials corre un vídeo íntim seu mantenint relacions sexuals amb una parella que va tindre fa 15 anys

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí