L’alumnat de 4t, 5é i 6é de Primària dels centres educatius d’Oliva rep la segona dosi contra la COVID-19

0
1669
Oliva
Un dels moments de la vacunació.

L’ajuntament d’Oliva ha anunciat que l’alumnat de 4t, 5é i 6é de Primària dels centres educatius rebrà la segona dosi de la pauta contra la COVID-19, o si és el cas que no han rebut la primera dosi per qualsevol motiu, la rebran ara.

Segons informen fonts municipals, cal recordar que aquelles o aquells alumnes que han passat la malaltia i ja s’ha posat la 1a dosi no s’han de posar la segona dosi. L’alumnat que s’ha posat la 1a dosi i després ha passat la malaltia sí que s’ha de vacunar, al cap de 8 setmanes, a comptar des de l’últim dia de l’alta. Totes les xiquetes i els xiquets que s’han de vacunar han de portar el SIP o fotocòpia.

Segons la vicealcaldessa i regidora d’Educació, Ana Morell, “estem entrant en la darrera etapa d’aquest malson que ens ha canviat la vida a tots. Però cal afrontar-ho amb tot l’optimisme possible”.

En la jornada del passat dijous, 10 de febrer, es va portar a cap la vacunació al Col·legi San José de la Montaña i el CEIP Alfadalí. El divendres, 11 de febrer, es va vacunar a les 9 hores a l’alumnat del CEIP Verge dels Desemparats i, a les 12 hores, el del CEIP Lluís Vives. El pròxim dimarts, 15 febrer, la vacunació serà, a les 9 hores, al CEIP Hort Palau i, a partir de les 12.30 h, al CEIP Santa Anna. Per al Col·legi El Rebollet i el CEIP La Carrasca la vacunació anirà a càrrec de l’equip d’atenció primària de l’Hospital, que es posarà en contacte amb els centres.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí