L’Alqueria de la Comtessa ultima la IV Fira Gastronòmica

0
572

L’Alqueria de la Comtessa comença les preparacions per a la IV edició de la seua Fira Gastronòmica, que es celebra del 6 al 9 d’octubre a la localitat.

L’Ajuntament ha organitzat activitats diàries que permeten tant a grans com a menuts gaudir d’aquesta Fira sense oblidar el tema principal: el bon menjar.

Cartell de presentació de la Fira Gastronòmica.

La Fira s’iniciarà el divendres 6 amb una nit de tapes organitzada pels bars i tendes del municipi, i es finalitzarà amb discomòbil per a tots els veïns. Les associacions locals prenen el relleu per a la nit del dissabte, organitzant una vetlada de tapes amb música i DJ. El diumenge es podrà gaudir d’una exposició de cotxes antics, i a migdia, es farà una sessió de paelles. A la vesprada, els més menuts podran conèixer jocs de tota la vida amb una sessió de jocs valencians tradicionals.

La Fira finalitzarà el dilluns, 9 d’octubre, dia de la Comunitat Valenciana, amb un concert de música ofert per la banda de música local Santa Cecília.

En paraules de l’alcalde del municipi, Voro Femenia: “aquesta fira ajuda a promocionar la imatge de l’Alqueria de la Comtessa com a poble dinàmic i com a punt turístic. També permet donar suport als negocis locals i a les associacions del municipi, que sempre es troben dispostos a col·laborar amb tot allò que ajude a la bona imatge de la localitat”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here