L’Alqueria de la Comtessa celebra el 20 i 21 de gener la festivitat de Sant Antoni

0
727

L’Alqueria de la Comtessa celebra aquest cap de setmana del 20 i 21 de gener la festivitat de Sant Antoni amb diversos actes.

El dissabte 20 començaran les celebracions amb una cercavila pels carrers del poble a càrrec de la colla local de Dolçaines i Tabals de l’Alqueria de la Comtessa. En ella, els xiquets i veïns del poble portaran una branqueta que formarà part d’una foguera situada en la plaça Major.

Cartell amb la programació de les festes.

En acabar la cercavila, es portarà a Sant Antoni des de l’Església a la plaça Major, on començarà la benedicció d’animals i pans. Poc després s’encendrà la foguera de Sant Antoni, i els festers del poble repartiran dolços fets per ells mateixos.

El matí del diumenge 21 es farà la missa a Sant Antoni, i després els festers i jubilats del poble repartiran pa beneït acompanyats per la música de la Unió Musical Santa Cecília. Aquest pa té un preu simbòlic per a ajudar als festers en el seu any.

L’alcalde la localitat, Voro Femenia, està satisfet “que es mantinga aquesta festa viva al poble” i anima als veïns a participar d’ella.

Per a vore les notícies més destacades, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here