L’Alqueria de la Comtessa millora les zones verdes d’accés al nucli urbà

0
665
L'Alqueria de la Comtessa
Adequació i enjardinament accés est.

L’Alqueria de la Comtessa, a través del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) de la Diputació de València, ha dut a terme el projecte “Enjardinament i adequació de zones verdes”, amb una subvenció de 29.645 euros.

Concretament, els treballs s’han realitzat en dues zones verdes del nucli urbà, una ubicada en l’accés est de la població, i una segona en l’accés oest. Amb aquests treballs, l’Ajuntament alqueriense garanteix la qualitat d’aquestes àrees, millora l’estètica d’aquests espais i reduint el cost del manteniment.

Les millores en aquestes superfícies, amb un total de 4.880 metres quadrats, han consistit en la instal·lació de reg automàtic per aspersió i en la plantació de gespa.

A més, cal assenyalar que aquestes accions han contemplat criteris de jardineria sostenible, amb l’objectiu d’aconseguir una càrrega menor de cara al manteniment futur de les zones treballades. Així, s’han adoptat criteris que permeten l’estalvi d’aigua i energia.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí