L’Alfons el Magnànim publica les actes del II Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida

0
1098
IICongrés IEVA
Cartell anunciador del II Congrés de l'IEVA

La Institució Alfons el Magnànim ha editat les actes del II Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida, esta obra consta de 53 textos compresos en 2 volums i s’inclou dins la col·lecció ‘Estudis Comarcals’. La publicació del congrés -que va tindre els seus actes centrals del 5 al 7 de novembre de 2004 a Ontinyent- ha estat dirigit per Antonio Mestre i la coordinació d’edió per part de Vicent Perol i Emili Casanova.

Des de l’organització d’este segon congrés es va explicar que la pretensió de l’esdeveniment era crar uns àmbits de «reflexió, nàlisi, coneixement i estudi sobre la realitat i sobre la trajectòria historica de la nostra comarca», des de diversos sectors com l’econòmic, el cultural, el comunicatiu, l’educatiu, el patrimonial o el mediambiental.

Des de l’organització del II Congrés de la Vall d’Albaida s’ha explicat que «va ser un rotund exit col·lectiu, de convocatória i d’organització, amb més de 300 congressistes inscrits i més de 5.000 persones participants en les diverses activitats i actes celebrats».

El I Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida va tindre lloc a Aielo de Malferit l’any 1996, huit anys després, el 2004, es va fer a Ontinyent, la pròxima edició es preveu que siga per als dies 12, 13 i 14 de març a l’Olleria.

Per tenir més informació sobre els congressos de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida podeu consultar la següent pàgina web: http://www.ieva.info/

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí