L’Alcúdia Suspén per segon any la Fira Gastronòmica

0
14979
Imatge d'una edició anterior de la Fira Gastronòmica.

La suspensió de la Fira, prevista del 8 al 12 d’octubre, també inclou la suspensió del concurs de putxero i de postres de kaki

L’Ajuntament de l’Alcúdia i l’Associació Fira Gastronòmica han pres la decisió de suspendre la Fira Gastronòmica i el concurs de Putxero Valencià i postres de Kaki Persimon que estaven programats per al mes d’octubre.

Aquest matí s’han reunit L’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom i el regidor de Fira Gastronòmica, Ruben Grau, amb els representants de l’Associació Fira Gastronòmica, Lluís Ribera i Vicent Avellán, acordant unànimement la suspensió tant de la Fira gastronòmica com del concurs de Putxero valencià i postres de Kaki Persimon. La Fira Gastronòmica estava programada del dia 8 fins al 12 d’octubre i el concurs per al dia 4.

“Ens trobem en una situació sense precedents per a la que necessitem estar units com a poble- declara Andreu Salom- estem treballant des de la convicció que el pròxim any podrem celebrar la Fira Gastronòmica de 2022 que totes les alcudianes i alcudians mereixem».

Per la seua banda, el president de l’associació Fira Gastronòmica, Lluis Ribera, ha explicat a la reunió que en la situació actual produïda per la pandèmia, i amb les restriccions que estan en vigor fins el dia 27 i que no sabem si s’allargaran, era impossible celebrar una fira de les característiques de la Fira de L’Alcúdia. Cal tenir en compte que a hores d’ara està prohibit el consum en barra, i les degustacions a les casetes i food trucks són un dels atractius principals de la fira.

Ambdues entitats han estat d’acord que cal adoptar mesures que permeten treballar per salvaguardar la salut pública, i les recomanacions de les autoritats i experts sanitaris i el respecte de la distància social per evitar el contacte físic fan inviable la realització dels actes massius. La Fira Gastronòmica comporta actes multitudinaris que són incompatibles tant amb la situació actual com futura a curt termini segons totes les indicacions de les autoritats.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí