L’Alcúdia iniciarà les obres de millora d’urbanització de l’avinguda Guadassar en setembre

0
2196
Imatge de la reunió a l'Alcúdia.

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge Ruben Martínez Dalmau es reuneix amb l’alcalde per a tractar les intervencions previstes en el municipi

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, ha anunciat aquest dilluns en una reunió amb l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, que al setembre està previst l’inici de les obres de millora d’urbanització de l’avinguda Guadassuar. Una intervenció que suposarà enguany una inversió de 200.000 euros per part de la Conselleria i altres 345.000 euros en 2022.

En la trobada, al qual també ha assistit el director general de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica, Alberto Rubio, s’han analitzat les actuacions urbanes que la Conselleria té previst executar en el municipi i temes relacionats amb les polítiques d’habitatge.

El vicepresident ha visitat la zona d’actuació i ha assegurat que «té un gran interés i repercussió social per a la població de l´Alcúdia perquè millorarà la seguretat, accessibilitat i la imatge urbana de l’avinguda de Guadassuar, una de les artèries principals d’accés i, d’aquesta manera, la Generalitat atén una reclamació molt antiga atén de les veïnes i veïns del municipi».

Aquestes ajudes de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica es gestionen a través de la Direcció General de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica i tenen com a objectiu desenvolupar projectes d’actuacions urbanes en els municipis de la Comunitat. Aquestes intervencions poden atendre la rehabilitació d’edificis del patrimoni municipal, tant de caràcter social, cultural i/o històric, així com en espais urbans mitjançant la reforma i adequació de carrers, places i zones d’esplai.

La zona dels treballs per a la millora de la urbanització de l’avinguda Guadassuar aniran des del carrer Primer de Maig fins a l’avinguda Conde Serrallo, així com l’entorn immediat d’aquella avinguda i la zona verda d’enfront de l’IES Els Évols.

Els treballs se centraran en la millora de la secció del vial principal, ampliació de voreres i espais per als vianants, nou arbratge, col·locació de contenidors soterrats, millora de la semaforización i donar solució als diferents creus generats per la intersecció de l’avinguda amb els diferents carrers que a ella escometen.

A més, Martínez Dalmau ha destacat que aquestes obres «són una clara aposta per una ciutat socialment integrada, donant solució a la possible futura àrea marginal i d’exclusió social que es pot configurar al llarg de l’avinguda i del seu entorn en cas de no actuar».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí