L’Alcúdia destina una patrulla especial de Policia Local dedicada exclusivament al compliment de les normes anticovid

0
620
Andreu Salom, alcalde de l'Alcúdia.

L’Alcúdia té 123 casos actius i una prevalença que per primera vegada passa de 1.000 positius per 100.000 habitants

Segons les dades del Departament de Salut de la Ribera l’Alcúdia té a data de 14 de gener una prevalença de 1.009,69 per cada 100.000 habitants. A més 9 persones de l’Alcúdia han mort a causa de la pandèmia.

Des de l’ajuntament es recorda que “a hores d’ara, tot el veïnat sap quines són les normes que ha de complir per previndre els contagis, i la gran majoria les compleix de manera cabal. Però està clar també que cal controlar les persones més reticents, pel bé de tota la ciutadania”. A tal efecte, l’Alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom i el regidor de Policia, Ruben Grau, han transmés al Cap de la Policia Local que dispose una Patrulla especial per a fer el seguiment del compliment de les normes COVID al poble, un servei específic deslligat de les tasques habituals, que continuaran complint-se.

Dita patrulla, que entrarà en funcionament aquest mateix divendres, estarà formada per dos agents que recorreran el poble amb un cotxe sense identificatius de policia, i que denunciaran totes aquelles persones que incomplisquen les normes COVID, tant en el que respecta a ús de mascaretes i distància social com el fet de no fumar en terrasses, o el respecte del toc de queda. També vetllaran per que es respecten els aforaments marcats als establiments públics.

Andreu Salom ha enviat també una carta a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública,demanant que siguen les autoritats autonòmiques qui, fent ús de les seues competències, adopte mesures sociosanitàries més contundents per al control de la pandèmia. Tal i com es va parlar ahir en la reunió dels ajuntaments amb salut Pública de la Ribera, també l’alcalde de l’Alcúdia demana que hi haja major coordinació entre les dades d’incidència de la COVID de la Conselleria de Sanitat i les proporcionades per la xarxa MIVA, i la convocatòria d’una reunió telemàtica d’urgència entre responsables de la conselleria i els alcaldes i alcaldesses de l’area.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here