L’Alcúdia de Crespins sorteja xecs de fins a 150 euros per a consumir en el comerç local 

0
5945
Un dels moments del lliurament dels premis.

D’entre tots els cupons emplenats en cadascun dels establiments participants en la campanya es van sortejar tres primers premis de 150, 75 i 50 euros i 20 xecs més de 30 euros.

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Alcúdia de Crespins va tancar aquest dimarts 4 de gener, amb el sorteig dels xecs regal per consumir al comerç local la campanya de Nadal 2021. D’entre tots els cupons emplenats en cadascun dels establiments participants en la campanya es van sortejar tres primers premis de 150, 75 i 50 euros i 20 xecs més de 30 euros.

En total l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha repartit més de 4.000 euros en xecs regals i cistelles en la campanya de suport als comerços locals ‘A Nadal i sempre comerç local’, una iniciativa amb la qual s’ha fomentat l’activitat del teixit comercial del municipi donant premis i ha animat les veïnes i  veïns de la localitat a consumir en els establiments locals.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica, el seu responsable, Pedro Garcia León, hi ha agraït la implicació dels comerços, més de 100 comptant les parades del mercat ambulant i el mercat municipal, per dur endavant la campanya de Nadal i també ha volgut donar les gràcies a tota la gent que ha fet les seues compres als comerços locals recolzant d’aquesta forma al xicotet comerç.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí